Четверг
28.03.2024
16:42



























Четверг
28.03.2024
16:42



Авторизация

Поиск
загробный мир книга Соболев Велесов Круг поселение Дикое поле обряд Купало фото Михаил Нечай мольфар Славяне община десятник дружина князь копное право род сотник староста 1984 авиация контроль россия слежение божественная девочка Женщина обычаи традиции археология захоронение новгород АЧС Россельхознадзор свиньи стерильная зона украина чума Донецк арест взятка гривна евро иван пащенко крупная сумма Пащенко Суд чиновник арии Аркаим АРКОНА бус вера Летопись пирамиды руны Русколань дождь жара засуха урожай донбасс Дух легенда поверье рудник существо Уголь шахта шубин весна заклички заклички весны масленица масялна обряды язычество
Онлайн
Наш опрос
Поддерживаете ли Вы самоуправление с Копным Правом?
Всего ответов: 74
Календарь
Праздники славян
Архив записей
Други
Дарисвет
Славянская Библиотека :: Славянское Язычество: славянская культура; искусства и ремёсла, РОДные боги, духи и существа, книги, музыка различных стилей, видео, клипы, календарь, традиционные славянские праздники, Вече.

Рейтинг Славянских Сайтов

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Календарь
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтШсНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031






















Главная » 2009 » Листопад » 5 » Переможені народи приймають "віру" переможців
07:55
Переможені народи приймають "віру" переможців
Переможені народи приймають "віру" переможців. "Візантійська", "грецька","римська" традиції сповідування т.зв. "християнства" (що нічого спільно не має зі світлом Ісуса, що несли перші християни і є де-факто темрявою, "мракобіссям") була потужною зброєю масового винищення, яка була впроваджена переможеними греками русичам. «Перун», що стоїть (стояв із древніх часів) зараз на Старокиївській горі, своєму історичному місці – окрім духовно-релігійних функцій (кумир Бога, охоронця Русі і його столиці - Києва, усіх русичів), був «майновим стовпом» що показував належність усього майна держави (земель, рік, лісів тощо) «Русь» русичам (тобто, спадкоємцями яких разом зі столицею є український етнос), а також і знаком державної влади, де приймались найважливіші державницькі акти клятвою Перуну. Із знищення князем Володимиром від імені українського народу «Перуна» на Старокиївській горі виникли надзвичайно важливі і важкі для всього нашого народу наслідки:
1) ми відмовились від такого розуміння Батька-Творця, яке він нам дав, і що було правом його дітей на спілкування з ним. Наслідком цього – ми стали народом «богоборцем» і шлях наш пішов за іншим народом «богоборцем» і ми перестали отримувати допомогу Всесвіту.
2) ми відмовились від майна, яке нам належало по праву Всесвіту на своїй землі, окропленою кровю наших предків, що із захищали Русь Перуновою силою.
3) Знищена держава «Русь», бо не стало Перуна, і клятви «християнські» стали недійсними в духовному полі нашої Вітчизни – звідси початок міжусобиць і ослаблення та розколу держави Роду нашого. Влада князя перестала бути правом керувати, владою від Бога, а лише «політикою» у дусі європейських, християнських держав. Наслідки цього нам відомі. Ми стали рабами, як і програмувалось, а зараз наше життя результат цієї «матриці», яку нам сотворили. Те, що повстав Перун - повернуло колесо Всесвіту, історії нашої в іншу сторону. Ми повернулись, як «блудні сини» під опіку Всесвіту, під руку Отця нашого небесного, (згадайте ті, хто вважає себе рабом: «Отче НАШ»). Ми перед Творцем задекларували намір отримати назад те, що він нам уділив у своїй щедрості українцям-русинам – БОГатсво, щастя, любов один до одного, радість Буття у натхненній праці. І отримаємо це!!! І ті сили, що мають таємний, злодійський намір знищити Кумира Перуна на Старокиївській горі – НЕ хочуть нашому народу процвітання і опіки Творцем.
Доброслав
Просмотров: 1423 | Добавил: Радомира | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: