Пятница
29.03.2024
02:07



Авторизация

Поиск
загробный мир книга Соболев Велесов Круг поселение Дикое поле обряд Купало фото Михаил Нечай мольфар Славяне община десятник дружина князь копное право род сотник староста 1984 авиация контроль россия слежение божественная девочка Женщина обычаи традиции археология захоронение новгород АЧС Россельхознадзор свиньи стерильная зона украина чума Донецк арест взятка гривна евро иван пащенко крупная сумма Пащенко Суд чиновник арии Аркаим АРКОНА бус вера Летопись пирамиды руны Русколань дождь жара засуха урожай донбасс Дух легенда поверье рудник существо Уголь шахта шубин весна заклички заклички весны масленица масялна обряды язычество
Онлайн
Наш опрос
Клуб народной традиции - что бы Вы хотели?
Всего ответов: 162
Календарь
Праздники славян
Други
Дарисвет
Славянская Библиотека :: Славянское Язычество: славянская культура; искусства и ремёсла, РОДные боги, духи и существа, книги, музыка различных стилей, видео, клипы, календарь, традиционные славянские праздники, Вече.

Рейтинг Славянских Сайтов

Статистика





















[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Ярмарка » Обменник » Національне самоусвідомлення: (Чи хвилює вас доля незалежності України?)
Національне самоусвідомлення:
ЛЕЛЯ¤СВАРГАДата: Понедельник, 14.09.2009, 10:22 | Сообщение # 1
Друг
Группа: Проверенные
Сообщений: 16
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Дорогі брати та сестри, хотілося б знати вашу національну позицію. Чи усвідомлюєте ви себе саме Українцями? Чи болить у вас душа за майбутнє Незалежної України? Думаю, ніхто не буде заперечувати, що Росія веде стосовно України відверто загарбницьку політику (пригадати хоча б нещодавній виступ Медвєдєва: в його словах - неприхована агресія, спрямована проти України). Рік тому Росія вчинила напад на Грузію, зараз спостерігаються подібні передумови щодо України. Наприклад, ситуація в Криму дуже напружена, там панують відверто ворожі антиукраїнські настрої, - почитайте хоча б сумновідомий своєю ворожістю до України севастопольський форум "СевІнфо". Подібні настрої зараз активізуються і на Сході України (всім вам відомі проекти "Донецько-Криворожська Республіка", "Донбасська Русь" тощо...) Дуже хотілося б знати, на чиєму боці ви будете в разі розгортаня Росією воєнних дій проти України. Нехай відводять нас Боги від цього. Слава Роду!

Русь-Україна понад усе!

Сообщение отредактировал ЛЕЛЯ¤СВАРГА - Вторник, 15.09.2009, 19:08
 
БогумирДата: Понедельник, 14.09.2009, 13:55 | Сообщение # 2
Жрец
Группа: Друзья
Сообщений: 33
Награды: 0
Репутация: 3
Статус: Offline
Слава Роду! Далеко несекрет что и Ельцин И его приспешники(Путин,Медведев)ЕВРЕИ!!!! О чем еще говорить? А с нормальными пацанами из России я общался (Москва и Питер невсчет) Это все пена , которую поднимают наши политики , а бестолковый электорат в это верит.Родноверы ! Нет никакой борьбы между Русским и Украинским Народом это все на думанная и спланированная дешевая провокация .Насчет крыма нескажу-незнаю,а вот насчет Донбасса мыслю так :Донбасс-это наша Родина,это моя Родина ,и за нее я буду рвать глотки,Лелечка , незаморачивайся -жиды в любом случае непройдут. Слава Предкам!!!!!!!!!
 
РадомираДата: Понедельник, 14.09.2009, 19:21 | Сообщение # 3
Обавница
Группа: Администраторы
Сообщений: 199
Награды: 0
Репутация: 5
Статус: Offline
Слава Рідним Богам!
Мої діди-прадіди - українці з Вінниччини, Миколаївщини, Сумщини, які через голодомор 1932-1933 років, рятуючи життя своїх родин, переїхали на Донбас. Україна - моя Батьківщина. Батьків не кривдять. Будьмо гідними дітьми нашої держави! Слава Роду!
 
ЛЕЛЯ¤СВАРГАДата: Понедельник, 14.09.2009, 19:36 | Сообщение # 4
Друг
Группа: Проверенные
Сообщений: 16
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Радомира, впевнена: Ваші батьки можуть пишатися Вами! Ви - справжня донька України і гідно несете почесне звання Українки.

Русь-Україна понад усе!
 
БогумирДата: Вторник, 15.09.2009, 18:45 | Сообщение # 5
Жрец
Группа: Друзья
Сообщений: 33
Награды: 0
Репутация: 3
Статус: Offline
Ребята-хватит уже громких слов и эпитетов . потешили уже свой слух-ну и ладно .у меня предки из Запорожья ну и что? Я несчитаю себя какимто молодцом .я просто делаю НАШЕ ДЕЛО .Дело моих(наших)предков. Иногда скрепя зубы, иногда полегче но темнеменее легко и с чистым сердце ,чего и Вам желаю.
 
ЛЕЛЯ¤СВАРГАДата: Вторник, 15.09.2009, 19:14 | Сообщение # 6
Друг
Группа: Проверенные
Сообщений: 16
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Де Ви бачите голосні слова? Вибачте, якщо Вас дратують національно свідомі люди. Я, звісно, далека від того, щоб запідозрити Вас в українофобії... Доречі, "я делаю НАШЕ ДЕЛО" - це також голосні слова: прям, ніхто не "дєлаєт", а він "дєлаєт", всі ... - а він - Д'Артан'ян!:)

Русь-Україна понад усе!
 
GrayДата: Понедельник, 02.11.2009, 19:15 | Сообщение # 7
Родновер
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Уважаемая Леля. Всё очень грустно на самом деле. Ведь у вас действительно болит душа за родной народ. Вот только вы поддавшись на агрессивную пропаганду политиков действительно считаете что Украина и Россия это разные страны и народы. Это не национализм, это узкий нацизм. Скажите у ваших родителей есть братья и сёстры? А у ваших дедов? А прадедов? И у всех этих братьев/сестёр есть дети. Скажите это ваша семья или абсолютно чужие вам люди? А если прийдёт политик и скажет - "возьми нож и перереж горло двоюродной сестре" - что вы скажете? Но политик на то и политик, чтобы вы пошли вырезать всю свою семью со святой верой что вы вершите правое дело. А он будет сокрушатся что мол нельзя так жестоко, нужно помякче, потолерантней, подемократичней. Скажите: Ельцин/Путин/Медведев это ВСЯ Россия? Скажите: Ющенко/Тимошенко/Янукович это ВСЯ Украина?

Я Славянин, мой Род уходит корнями так глубоко, что Россия, Украина и прочие современные страны даже рядом не стоят. И я не позволю себе оскорблять память своих предков тем, что буду плевать на тихаря в компот своим хоть и дальним, но родственникам-Славянам.

 
ЛЕЛЯ¤СВАРГАДата: Вторник, 03.11.2009, 14:34 | Сообщение # 8
Друг
Группа: Проверенные
Сообщений: 16
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Я не заперечую, не всі росіяни агресивно налаштовані проти України та її національної ідеї. І я добре розумію Вашу позицію, і дякую за неї. Значить, Ви зуміли піднятися вище кремлівських фашистських настроїв, Ви знаєте Істину. Але Ви не можете заперечувати, що подібні настрої не виникають на рівному місці, для цього є ґрунт. На протязі віків Росія вела агресивну антиукраїнську діяльність та пропаганду. Чого варто тільки винищення Єкатериною Запорізької Січі і козацтва. Сьогодні ми також бачимо зростання агресії у бік України. Роки йдуть, але нічого не міняється. Не я це вигадала, не я це розвиваю.

Русь-Україна понад усе!
 
РадомираДата: Среда, 04.11.2009, 10:47 | Сообщение # 9
Обавница
Группа: Администраторы
Сообщений: 199
Награды: 0
Репутация: 5
Статус: Offline
Маю надію, що інформація про психологічний склад праукраїнської народності допоможе нам краще порозумітися.
Роздумуючи над благодатним впливом української природи на душу своїх земляків, К.Д. Ушинський сповідувався: «Слов’янин (українець), у своїй первісній формі, яким ми його знаємо від часів Геродота до наших, за свідченням головних письменників, був корінним мешканцем малоросійської рівнини. Діставався він і за Карпати, і за Дунай, і до Адріатичного моря, і до берегів Балтики, і до Ільменю, і далеко на схід; однак там – скрізь – або життя його було хистким, порушувалося історією, або його заводила туди яка-небудь особлива мета, який-небудь особливий рух народів; або, нарешті, він втрачав там свій первісний характер, розвиваючись за інших умов, або змінюючись під впливом чужоземним. А тут, на цій рівнині, від часу прадавнього до останнього століття, він жив, не змінюючи дідівського звичаю; часто платив він податок іншим народам, але ніколи не залишав цієї країни. Чужі елементи інколи сходили на ці рівнини, однак завжди залишалися чужими і тимчасовими. Світлий малоросійський ландшафт, з нескінченним, нічим нестьмареним краєвидом, з цілим морем тучного колосся, з прозорою, тихою рікою, і все це зігріто жарким, але ніколи не жагучим, промінням сонця, перейнято якимось світлими спокоєм – ось тип малоросійської рівнини. Цей ландшафт, дещо одноманітний і скучний, відбиває у собі, як у дзеркалі, всю душу первісного слов’янина (українця). Його пристрасть, нестримна схильність до землеробства, його спокійна і повільно діяльна натура, його світлий прямий характер, його домашній спосіб життя, нарешті його осіле життя, а проте надзвичайно виповнене найніжніших душевних порухів, - легко вимальовується у барвах природи, що оточує його. Він не любить змінювати місце, і зрозуміло – чому. На кожній точні його рівнини буде виповнена одними й тими ж відчуттями. Він любить жити широко, як широкий його небокрай. У замках та містах йому було б нестерпно душно, і тому плем’я слов’янське (українське), примножуючись, не поєднувалося у великі гурти, а все розселялося незліченною множиною уривків. Мирна, супокійна свобода, відсторонення від усіляких політичних бур і суспільних клопотів – необхідна умова життя на цій світлій рівнині, і тоді зрозуміло, - чому «private familiaras que vitae justissima exsepla suut Slavi, Publicae contratristissima». Життя окремими родинами і, щонайбільше, окремими родами, мирні, патріархальні чесноти, величезний спокій, добрий, однак влучний гумор над всіма хвилюваннями життя, душевна гостинність, надзвичайна людяність і трохи філософських лінощів – ось все, що могло вирости на цій рівнині і виросло у слов’янського племені. Проте ледь слов'янин виривався за зачароване коло свого світлого горизонту, як скидав із себе спокій та лінощі і мчався всюди, куди його манив його нескінченний степ. Прагнення до розширення, обумовлене, таким чином, самою місцевістю, змушувало слов’ян розселитися у всі сторони; і скрізь вони намагалися, якщо це тільки було можливо, перенести з собою і свою люб’язну вітчизну».
У цьому симпатичному есе нашого великого педагога, як дуб у жолуді, - вся українська психологія. Вона перетривала з трипільських часів до наших днів, хоч нині вона і перебуває у досить розшарованому , зденаціоналізованому вигляді. І рятівним завданням №1 новостворюваної держави є повернення до могутніх життєстійких трипільсько-древньоруських архетипів українців".
Губко Олексій. Психологія українського народу: Наук. дослідж.: в 4 кн. – К.: ПВП “Задруга”, 2004
Кн. 1 : Психологічний склад праукраїнської народності. – 400 с.: Бібліогр.: с. 365-398.
 
SobolevДата: Четверг, 19.11.2009, 14:57 | Сообщение # 10
Родновер
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Quote (Gray)
Я Славянин, мой Род уходит корнями так глубоко, что Россия, Украина и прочие современные страны даже рядом не стоят. И я не позволю себе оскорблять память своих предков тем, что буду плевать на тихаря в компот своим хоть и дальним, но родственникам-Славянам.

Согласен и подписываюсь под каждым словом! Наше народное (этническое единство было разорвано политиками, которые внушают нам то, что мы разные... нет, мы одна большая славянская семья, Род!


Храни свой Род, живи по Правде, береги Родную Землю
 
ЛЕЛЯ¤СВАРГАДата: Четверг, 26.11.2009, 16:37 | Сообщение # 11
Друг
Группа: Проверенные
Сообщений: 16
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
А поляки, чехи, серби, хорвати - вони теж Слов'яни! А З НИМИ ми один народ? Чи тільки з москвинами?...

Русь-Україна понад усе!
 
РадомираДата: Понедельник, 30.11.2009, 10:22 | Сообщение # 12
Обавница
Группа: Администраторы
Сообщений: 199
Награды: 0
Репутация: 5
Статус: Offline
Те що Росія для України - "старший брат" - ідеологічна настанова. Люди до цього звикли. Проте все ж таки треба мати й власне самостійне життя.
 
GrayДата: Пятница, 04.12.2009, 23:54 | Сообщение # 13
Родновер
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Уважаемая Леля. Ваши слова безусловно берут за душу любого патриота своей Родины (вспоминается старая фраза "когда государство становится убийцей, оно начинает именовать себя родиной"). Но дальнейший диалог в подобном ключе я считаю для себя бессмысленным. Тому есть несколько причин:

1) Все поднятые вопросы касаются уже того времени когда славянский народ был исскуственно разделён христианскими идеологами и недальновидностью варны воинов. Любые обсужденияч поздних событий это копание в следствиях игнорируя причину.

2) Паранойя уже давно классифицированна как болезнь лечащаяся не через собеседование, а исключительно медикаментозным путём.

3) Синдром жертвы (основной признак паранойи) поможет найти жестокие преступления по отношению к жертве в любых действиях мнимого агрессора. Попытка бедного агрессора просто игнорировать поток необоснованных обвинений, как правило приводит к тому что сам игнор становится ещё одним "фактом" жестокого заговора против жертвы. Как правило "синдром жертвы" соседствует с "синдромом Моськи"

4) Продолжая обсуждать с вами этот вопрос я (как и все участники топика) становлюсь соучастником административного правонарушения. А точнее антиконституционного действия под названием "Разжигание межнациональной и межрассовой вражды". Что подпадает под юрисдикцию СБУ и может послужить причиной репрессивных действий как по отношению к ресурсу, так и по отношению к самой общине "Дикое Поле".

Сообщение отредактировал Gray - Пятница, 04.12.2009, 23:58
 
ЛЕЛЯ¤СВАРГАДата: Шесток, 05.12.2009, 07:15 | Сообщение # 14
Друг
Группа: Проверенные
Сообщений: 16
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
1. Дуже цікаво було почитати історію Вашої хвороби, як і Ваші власні сексуальні фантазії на тему СБУ, державності і решта.

2. A Ви - член громади "Дике Поле"?

3. Добре читається Ваше намагання залякати Адміністрацію форуму. Не варто витрачати зусиль. Місцева Адміністрація добре знається на провокаторах і бачить будь-які спроби українофобів підвергти сумніву патріотичні настрої дописувачів, бо самі є патріотами України.
4. Я - член товариства сприяння СБУ та гарячий прихильник цієї організації, бо ми з ними маємо спільні цілі та інтереси. І я думаю, в недалекому майбутньому ця організація щільно зацікавиться Вашою персоною. До того ж я - знаний фахівець зі стажем з розпознавання антидержавницьких елементів. Тому дійсно не бачу сенсу продовжувати Вашу активну участь у цій темі. Тим більше, що Ваша думка мені ясна. Дякую за Увагу. Слава Україні! smile

Добавлено (05.12.2009, 08:59)
---------------------------------------------
Чим польська агресія відрізняється від московської? Ми з ними жили однаковий час. Брати - так брати, дружити так дружити, а то що це таке: з одним братом ми - "адін народ", а інший - ворог?!

Добавлено (05.12.2009, 09:15)
---------------------------------------------
І контрольний в голову: я дійсно щиро вважаю, що треба повернути історичну справедливість, повернувши Україні первинну самоназву Русь, об'єднавши всі братні слов'янські народи зі столицею в Києві. Тільки тоді історичну справедливість буде поновлено. Доречі, територія Москви та С-Петербургу ніколи не була слов'янською, там жили угро-фінські племена до того, як ми туди прийшли.


Русь-Україна понад усе!

Сообщение отредактировал ЛЕЛЯ¤СВАРГА - Шесток, 05.12.2009, 08:10
 
РадомираДата: Вторник, 08.12.2009, 09:26 | Сообщение # 15
Обавница
Группа: Администраторы
Сообщений: 199
Награды: 0
Репутация: 5
Статус: Offline
Quote (Gray)
Паранойя уже давно классифицированна как болезнь лечащаяся не через собеседование, а исключительно медикаментозным путём.

Лікарня - місце для установлення діагнозів.
Вíче – загальні збори громадян міст Київської Русі для розгляду громадських справ.
Для нашого Віча притаманна просвіта та конструктивне обговорення думок і пропозицій, що надходять від рідновірів.
Попереджаю, що уразливі дописи видалятиму.

 
Форум » Ярмарка » Обменник » Національне самоусвідомлення: (Чи хвилює вас доля незалежності України?)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: